Roexpert Garden | Despre noi
15369
page,page-id-15369,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Despre noi

about_home_2

CINE SUNTEM

 


Roexpert Garden are in spate peste 15 ani de experienta in domeniul spatiilor verzi iar specialistii nostri va stau la dispozitie pentru orice aspect legat de gradinile, curtile, spatiile de birouri sau plantele dumneavoastra de interior.

 

Am invatat in acest timp ca o gradina inseamna timp, perseverenta, atentie si rabdare pentru ca, in final, colaborarea dintre proprietar si executant sa garanteze reusita proiectului.

Earth laughs in a flower.

Ralph Waldo Emerson

Ce servicii oferim

Roexpert Garden ofera consultanta de specialitate privind amenajarea gradinilor caselor dumneavoastra, imbinand cerintele clientului cu recomandarile profesionale ale echipei noastre pentru a avea in final o gradina originala, functionala, in care sa va simtiti bine si sa aveti oaza de liniste pe care vi-o doriti.

Roexpert Garden garanteaza o executie promta a lucrarilor de amenajare si executia unui spatiu verde care satisface toate cerintele in domeniu si ofera garantie plantelor din gradina dumneavoastra.

Roexpert Garden incheie contracte de intretinere a gradinii pe tot anul, cu respectarea standardelor de eficinta economica si de protectie a mediului.

AVETI NEVOIE DE:

  • Irigare automata în functie de cerinte si conditiile meteo;
  • Plantarea de pomi si arbusti fructiferi (coacaz, zmeur, mur, afin) alaturi de specii decorative;
  • Cursuri artificiale de apa sau ochiuri de apa;
  • Intretinerea plantelor de interior;

Roexpert Garden va sta la dispozitie pentru amenajarile pe care le doriti sau contractele de consultanta peisagistica de care aveti nevoie.

PUTEM SI MAI MULT

Vreti sa infiintati o livada, o plantatie de vita-de-vie, sau sa va altoiti speciile preferate? Oferim consultanta de specialitate pentru aceste servicii la cele mai inalte standarde din domeniu, beneficiind de ingineri horticoli cu studii aprofundate in domeniul pomicol si biodiversitate.

CE PUTEM FACE IMPREUNA?

imgp7944Putem proiecta si realiza gradina inainte de finalizarea casei daca ne permit conditiile din teren prin colaborarea stransa dintre proprietari si echipa de specialisti. Realizam astfel o gradina pe placul proprietarului, putand oferi servicii de plantare aproape in orice perioada a anului.

Alegerea plantelor se poate face impreuna cu proprietarul, dupa proiectul realizat de specialistii nostri, ceea ce permite clientului sa vada materialul vegetal, sa primeasca idei si recomandari privind evolutia plantelor odata amplasate in spatiul gradinii si sa aleaga in ultima instanta planta cea mai buna pentru necesitatile gradinii.

Roexpert Garden vine cu un plan de etapizare a lucrarilor, cu devize separate, ceea ce ofera o descongestionare a aspectului financiar al lucrarilor, facandu-l mult mai suportabil.