Servicii amenajare gradini

Roexpert Garden are in spate peste 17 ani de experienta in domeniul spatiilor verzi iar specialistii nostri va stau la dispozitie pentru orice aspect legat de gradinile, curtile, spatiile de birouri sau plantele dumneavoastra de interior.

Daca doriti o estimare va rugam sa ne contactati.

Servicii RoexpertGarden


RoexpertGarden ofera urmatoarele servicii: proiectare spatii verzi si gradini, amenajare gradini atat corporate cat si individuale, proiectare si executie sisteme de irigare automate, proiectare si executie lacuri, iazuri, cascade, executie cascade, amenajare siteme vegetale de interior, intretinere plante interior, tratamente fitosanitare conventionale si ecologice, consultanta de specialitate pentru amenajare de livezi si plantatii de vita-de-vie.

RoexpertGarden - Amenajare lacuri si cascade

Proiectare spatii verzi

Amenajarea unui spatiu verde se face pe baza unui proiect intocmit dupa anumite reguli si respectand principiile amenajarilor peisagere. Dorintele beneficiarului trebuiesc respectate dar in limita principiilor amintite.

Fie ca este un spatiu verde public sau privat se tine seama in primul rand de destinatia acestuia, de spacificul zonei, de cladirile din zona, de clima, de sol.

Poriectul poate fi realizat in plan(2D) sau in spatiu(3D) in functie de complexitate si de cerintele clientului. Poate fi prezentat pe planse colorate sau in imagini virtuale.

In aceasta faza se proiecteaza si eventualele alei, spatii de relaxare, spatii de joaca, bazine si caderi de apa, iluminat intern etc.

Ca si in cazul imobilelor este bine ca proiectul sa fie realizat de un specialist care sa raspunda pentru executia si evolutia plantelor. Da! Trebuie stiut ca plantele cresc si se dezvolta.Daca o fac bine sau nu asta depinde de proiectant.

Proiectarea si amenajarea unui spatiu verde cere pricepere, talent, pasiune si rabdare. Si din partea beneficiarului si din partea executantului.

Proiectare si amenajare gradini

Amenajarea gradinii si intretinerea ulterioara a acesteia

Gradina de langa casa trebuie sa fie in concordanta cu specificul casei si cu dorintele proprietarilor.

Respectand aceste dorinte expertii nostri va indruma cu calm spre ceea ce va doriti prin argumente si exemple competente si pertinente.

Seriozitatea sta la baza unei afaceri iar principul nostru este acela ca un client multumit aduce alti clienti.

Garantand plantele si facand si intretinerea gradinii noi ramanem in contant cu dumneavoastra bucurandu-ne impreuna de evolutia plantelor.

Este de preferat sa faceti in acelasi timp si sitemul de irigatie automat, iluminarea gradinii, spatiul de joaca pentru copii, locul pentru gratar, aleile si alte utilitati specifice.

In unele cazuri din ce in ce mai frecvente este necesara schimbarea solului. Faceti cu prioritate acest lucru. Un sol greu si impropriu impiedica cresterea plantelor si evolutia favorabila a gradinii.

Proiectarea se imparte in doua etape:

 1. Proiectarea
  • scheletul proiectului;
  • impartirea pe zone distincte;
  • schita de amplasament.
 2. Peisajul
  • crearea volumelor;
  • alegerea plantelor;
  • amplasarea plantelor;
  • marimea spatiului;
  • tipul solului existent;
  • vecinatatile;
  • succesiunea florilor in functie de anotimp;
  • sistemul de irigatii.

Amenajarea:

 1. Prima vizita:
 2. Specialistul nostru vine in spatiul pe care doriti sa il amenajati sau reamenajati si sta de vorba cu dumneavoastra despre toate aspectele amenajarii.

  • masoara spatiul;
  • ia probe de sol;
  • viziteaza zonele si noteaza amanuntele.
 3. A doua vizita:
 4. Ne reintalnim dupa aproximativ o saptamana cu scheletul unei prime schite de Project ce cuprinde:

  • scheletul proiectului care da gradinii forma si structura;
  • plantele care confera culoarea,aspectul si calitatile estetice;
  • schita de irigatii;
  • deviz estimativ.

Acum este indicat sa discutam toate amanuntele legate de viitoarea lucrare pentru a putea pune la punct completarile si modificarile necesare. La finalul celei de a doua vizite vom semna contractul viitoarei lucrari.

Dupa achitarea avansului se trece la amenajarea spatiului cu incepere imediata sau la o data stabilita de comun acord.

 1. Proiectul final va contine:
  • imaginea gradinii;
  • schema de inflorire a plantelor;
  • schema de irigatie;
  • devizul final.

In timpul lucrarilor pot aparea tot felul de mici probleme, dar se pot face modificari in Project si pe parcursul lucrarilor ,fie venid din partea dumneavoastra,fie din partea noastra.

 1. Intretinere:
 2. Prin intretinerea unui spatiu noi intelegem un service de intretinere la domiciliul dumneavoastra. Pentru a arata tot timpul bine un spatiu amenajat are mereu nevoie de:

  • tunderi periodice;
  • fertilizari;
  • stropiri;
  • plivirea buruienilor;
  • saparea pamantului;
  • inlocuiri de plante in functie de sezon;
  • intretinerea gazonului;
  • si multe alte lucruri ce trebuie facute in functie de sezon.

Cum se procedeaza? Contra unei taxe ce se stabileste in functie de marimea spatiului, de dificultati si de necesitati.

NOI NU LUCRAM DECAT CU SOLURI FERTILE.

Proiectare si executie sisteme de irigare automate

Spontani, sinceri si competenti in acelasi timp recomandand clientilor nostri ceea ce se potriveste cel mai bine pentru casa si/sau gradina lor.

Obiectivul sistemelor automate de irigare este ca plantele si gazonul sa primeasca cantitatea necesara de apa si sa completeze eventualele surse naturale de apa.Cu un sistem automat de stropit corespunzator unui proiect realizat si instalat profesional si cu instruirea utilizatorului,putem ajunge la o economie de apa chiar si de 50%.

Calitatea,seriozitatea si promtitudinea in executia lucrarilor,sunt principiile pe care le urmam,principii care sunt baza fiecarui contract semnat.

Proiectare si amenjare livezi si plantatii de vita de vie

Daca o gradina o realizam pentru recreere o livada si o podgorie o facem pentru beneficii materiale obligatorii.

Dupa o perioada de declin in care am consumat fructe din import putem face sa ne bucuram de fructe produse de noi.

Fiind vorba de livezi si podgorii care trebuie sa produca bani, infiintarea lor trebuie sa se faca de catre specialisti, pe baza unor proiecte si studii de fezabilitate care sa va asigure amortizarea investitiei si beneficii ulterioare.

Dispunem de toate resursele prin care va putem ajuta sa va puneti afacerea pe picioare.

Altoire pomi si alte plante

Foarte multa lume seamana samburi de lamai sau alte citrice. Pentru a fructifica mai repede acestea trebuiesc altoite. Aceasta complexa operatie se face cand planta are grosimea unui creion. Poate fructifica apoi dupa 2 ani.

Putem schimba soiul de pom sau vita de vie prin supra altoire. Trebuie doar sa stim din timp.

Perioada de altoire este diferita in functie de metoda.

Amenajare si intretinere plante de interior

In viata de zi cu zi avem colegi de camera si de birou care ne tin companie dar necesita ingrijire speciala. Este vorba de plantele de interior.

Unele din ele au nevoie de multa lumina ( trandafirul chinezesc sau japonez), altele de ceva umbra (spathifilumul), unele rezista mai mult timp fara apa, altele trebuiesc udate des.

Va stam la dispozitie cu sfaturi in ceea ce priveste alegerea plantelor care va tin companie in interiorsi va ajutam sa le ingrijiti astfel incat sa va bucurati de ele mult timp.

Multe din ele au nevoie de hrana suplimentara dar si de unele tratamente impotriva bolilor si daunatorilor.

Lasati specialistii nostri sa va sfatuiasca pentru ingrijirea plantelor de interior.

Contact

Adresa

Str. Turda, nr. 120

Sector 1, Bucuresti

Date de contact

Telefon: 0723.247.606

Telefon: 0728.878.421

Email: roexpertgarden2004@gmail.com

Date de identificare

J40/8783/31.05.2004

RO16468360

RO80RNCB0067004816700001

Sucursala BCR Doctor Felix