Roexpert Garden | Servicii
15355
page,page-id-15355,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Servicii

irigatii
Irigatii

Proiectare si executie sisteme de irigare automate. Cu un sistem automat de udare realizat dupa proiect, instalat profesional si cu instruirea utilizatorului, puteti ajunge la o economie de apa chiar si de 50%, ceea ce va va usura activitatea in gospodarie, facturi mai mici si veti contribui la eficientizarea resurselor de apa ale planetei.

Lacuri si cascade

Proiectam si executam ochiuri de apa, iazuri de mici dimensiuni, cu sau fara cascada, cursuri artificiale de apa in scop decorativ si pentru relaxare, fantani arteziene. Lucram cu piatra ornamentala sau de cariera, in dimensiuni adaptate ochiului de apa, si imbogatim frumosul punct de atractie al gradinii cu plante acvatice dedicate.

lacuri-cascade
amenajare
Amenajare spatii verzi

Amenajam gradini prin utilizarea de material dendrologic de calitate (arbori, arbusti, plante perene si flori anuale), proiectam si construim alei, pergole de sustinere a plantelor, jardiniere din piatra sau lemn, sisteme de iluminare a spatiului verde.  Oferim intotdeauna cele mai bune solutii pentru spatiul verde, in functie de cerintele clientului, de conditiile hidro sau climatice ale spatiului respectiv.

Gazon rulou

Gazonam terenuri prin folosirea de rulouri de gazon sau prin insamantare numai in perioadele din an in care conditiile climatice permit acest lucru. Recomandam intotdeauna sisteme de irigatie pentru a avea un gazon frumos si sanatos.

gazon-rulou
intretinere
Intretinere gradini

Oferim servicii de intretinere lunara, pe toata perioada anului si pregatim plantele dificile pentru iernat, in scopul conservarii acestora. Intretinerea gradinilor este placerea clientului, dar recomandarile unui specialist pot aduce un plus de siguranta si frumusete plantelor dumneavoastra.

Consultanta infiintari livezi si plantatii vita-de-vie

Infiintari de livezi prin oferirea de consultanta privind utilizarea diferitelor soiuri de pomi fructiferi, relatia portaltoi-altoi, plantarea acestora si realizarea sistemului de irigatie in functie de tehnologia de cultura si sol, ingrijirea ulterioara a acestora (taieri de formare si de rod, tratamente fitosanitare etc.).

consultanta
tratamente bio
Tratamente fitosanitare ecologice

Efectuam tratamente fitosanitare pentru plante de interior, gradina, livezi sau vita-de vie atat in sistem conventional cat si ecologic, pentru a va proteja familia si mediul inconjurator. Va oferim consultanta de specialitate privind intretinerea curtilor si gradinilor cat mai simplu si biologic, cu cat mai putina agresiune asupra mediului. Va protejati astfel, copiii, rudele in etate, animalele de companie, pasarile si celelalte vietuitoare care fac parte vibranta din existenta dumneavostra.

Dieffenbachia spp. (sabiuta, limba soacrei, trestia muta) atat de populara in case, este o planta
otravitoare datorita acidului oxalic si a asparaginei, o proteina pe care o contine. Poate provoca
asfixiere prin umflarea limbii, paralizia corzilor vocale si arsuri oculare atat la
oameni cat si la animale.
In caz de ingestie sau atingere a ochilor cu seva plantei, administrati lapte si sunati 112.

Cainii care si-au facut obiceiul de a isi face nevoie pe gazonul dumneavoasra
pot fi indepartati prin pulverizarea unei solutii de
piper, boia de ardei iute, ulei esential de menta si un fertilizant foliar
pentru plante pe zonele unde si-au facut obiceiul de a poposi.
Posibil sa nu le placa ce mirosuri adulmeca si sa ii indepartati.

Chaenomeles japonica (gutuiul japonez), Forsythia × intermedia (forsitia)
nu se taie in primavara, odata cu celelalte specii,
pentru ca ii pierdeti toate florile.
Speciile se taie pentru forma dorita dupa ce au inflorit.

Indragitele buburuze sunt unii dintre cei mai apreciati pradatori folositori in gradina.
O buburuză adultă mănâncă 75 de afide pe zi,
iar o larvă poate mânca peste 350 de afide în tot timpul stadiului de larvă.
Deci, nu le aruncati si invatati sa le identificati larvele,
care seamana cu niste mici aligatori fiorosi si va pot pacali.

Cu cat taiati mai des drajonii de tei care rasar la baza copacului batran,
cu atat veti stimula aparitia lor,
de aceea drajonii trebuie scosi din pamant cat se poate cu radacina.
Plantele inmultite prin drajonare vor drajona la randul lor,
iar o solutie ideala pentru limitarea acestui neajuns ar fi ca la achizitia plantelor
sa va asigurati ca luati plante altoite.

Gradinitele si spatiile de joaca pentru copii nu trebuie sa planteze
in proximitate specii toxice prin frunze sau fructe, cum ar fi:
Hedera helix (iedera), Laburnum anagyroides (salcâm galben),
Prunus laurocerasus, Symphoricarpos sp. (cârmâz) Taxus baccata (tisa).

Amenajarea gradinii si intretinerea ulterioara a acesteia

 

Gradina de langa casa trebuie sa fie in armonie cu specificul casei, cu dorintele proprietarilor si sa isi arate utilitatea. Respectand aceste dorinte Roexpert Garden va indruma cu calm spre ceea ce va doriti prin argumente si exemple competente si pertinente.

Seriozitatea sta la baza unei afaceri iar principiul nostru este acela ca un client multumit aduce alti clienti.

Garantand plantele si asigurand si intretinerea gradinii noi ramanem in contact cu dumneavoastra bucurandu-ne impreuna de evolutia gradinii.

Este de preferat sa faceti in acelasi timp si sitemul de irigatie automat, iluminarea gradinii, spatiul de joaca pentru copii, locul pentru gratar, aleile si alte utilitati specifice pentru a nu strica aranjamentele deja executate in gradina.

In unele cazuri din ce in ce mai frecvente este necesara schimbarea solului. Faceti cu prioritate acest lucru pentru ca un sol greu si impropriu impiedica cresterea plantelor si evolutia favorabila a gradinii.

Proiectarea se imparte in doua etape:

  1. Proiectarea, care presupune scheletul proiectului, impartirea pe zone distincte, schita de amplasament.
  2. Peisajul, crearea volumelor, alegerea plantelor, amplasarea plantelor, marimea spatiului, tipul solului existent, vecinatatile, succesiunea florilor in functie de anotimp, sistemul de irigatii.

Amenajarea gradinii

  • Prima vizita: Specialistul nostru vine in spatiul pe care doriti sa il amenajati sau reamenajati si sta de vorba cu dumneavoastra despre toate aspectele amenajarii, masoara spatiul, ia probe de sol, viziteaza zonele si noteaza amanuntele necesare pentru creionarea proiectului.
  • A doua vizita: Ne reintalnim dupa aproximativ o saptamana cu scheletul unei prime schite de project ce cuprinde: scheletul proiectului care da gradinii forma si structura; propuneri de plante care confera culoarea, aspectul si calitatile estetice necesare spatiului si dupa solicitarile dumneavoastra; schita de irigatii si devizul estimativ.

Acum este indicat sa discutam toate amanuntele legate de viitoarea lucrare pentru a putea pune la punct completarile si modificarile necesare. La finalul celei de a doua vizite vom semna contractul viitoarei lucrari.

Dupa achitarea avansului se trece la amenajarea spatiului cu incepere imediata sau la o data stabilita de comun acord.

Proiectul final va contine: imaginea gradinii, schema de inflorire a plantelor, schema de irigatie, devizul final.

In timpul lucrarilor pot aparea tot felul de mici probleme, dar se pot face modificari in proiect si pe parcursul lucrarilor, fie venind din partea dumneavoastra, fie din partea noastra in scopul realizarii unui spatiu armonios si bine structurat vegetal.

servicii_sep

Intretinerea gradinii

 

Doriti sa va intretinem spatiul verde, gradina sau birourile? Oferim o estimare gratuita a tipurilor de activitati care trebuiesc efectuate si va facem o oferta de pret! Suntem gata sa incepem lucrul in cel  mai scurt timp posibil!

Prin intretinerea unui spatiu noi intelegem un service de intretinere la domiciliul dumneavoastra. Pentru a arata tot timpul bine, un spatiu amenajat are nevoie de atentie si urmarire: tunderi periodice, fertilizari, stropiri, plivirea buruienilor, saparea pamantului, inlocuiri de plante in functie de sezon, intretinerea gazonului si multe alte lucruri ce trebuie facute in functie de sezon si evolutia ulterioara a intregului sistem vegetal.