Servicii amenajare gradini

Roexpert Garden are in spate peste 17 ani de experienta in domeniul spatiilor verzi iar specialistii nostri va stau la dispozitie pentru orice aspect legat de gradinile, curtile, spatiile de birouri sau plantele dumneavoastra de interior.

Daca doriti o estimare va rugam sa ne contactati.

Termeni si conditii


Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. in situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera a fii un contract intre utilizator si www.roexpertgarden.ro, si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca noi ne obligam sa livram produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga.

Copyright

Elemente din continutul siteului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea siteului www.roexpertgarden.ro si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Contact

Adresa

Str. Turda, nr. 120

Sector 1, Bucuresti

Date de contact

Telefon: 0723.247.606

Telefon: 0728.878.421

Email: roexpertgarden2004@gmail.com

Date de identificare

J40/8783/31.05.2004

RO16468360

RO80RNCB0067004816700001

Sucursala BCR Doctor Felix